(FOTO-VIDEO) Nejmar vaćario zgodnu manekenku koju Mesi nije ni pogledao

Autor:

Sport

06.02.2019

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moglo bi da se debatuje oko toga ko je bolji fudbaler - Lionel Mesi ili Nejmar(?) i u toj debati ne bi trebalo zaboraviti da je jedan od razloga što je Brazilac napustio Barselonu, želja da izađe iz senke Argentinca koji je želeo da mu prepusti i izvođenje penala. Ipak, ovaj put, priča ide na njihovu "zavodničku" stranu.

RepublikaFoto: instagram.com/fcbarcelona
Mesi i Nejmar

Pre par meseci, svet je bio podeljen oko snimka gde jedan od najboljih fudbalera ikada "pozira" sa manekenkom Joel Šelbia, koja se svojim "obigravanjem" oko Lea i proslavila u široj javnosti. I dok su muškarci, uglavnom, komentarisali kako se Mesi poneo kao "kip", i kao dečak iz prvog, drugog razreda osnovne škole. 

Žene su bile raznežene time, što iako je u društvu lepotice, Mesi ostaje u potpunosti veran supruzi koja mu je rodila trojicu naslednika, i ne pomišlja ni da takne, a "kamoli" zagrli drugu ženu.

Ovaj put, manekenka iz Izraela se našla u društvu Nejmara koji je njenu "pozadinu" iskoristio da se pridrži, kako bi "sakrio" štaku u levoj ruci.

Time je Nejmar, ispunio "san" muškaraca koji su bili kivni na Mesija što nije prigrlio lepoticu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The premiere for @sirinlabs @leomessi ?

A post shared by Yael Shelbia (@yaelshelbia) on Nov 29, 2018 at 11:42am PST

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yael Shelbia (@yael_shelbia_fan) on Feb 5, 2019 at 9:20am PST

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading