(FOTO) Mejveder i Mekgregor su boksovali, ali su svi gledali u Lebronovu ženu

Autor:

Sport

27.08.2017

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boks-meč između Flojda Mejvedera i Konora Mekgregora bio je jedan od najvećih sportskih događaja u SAD u poslednjih nekoliko godina. U Las Vegasu je sve vrvelo od poznati ličnosti američkog džet-seta, ali je slavu pokupila jedna žena, tačnije njen duboki dekolte...

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ukrala šou u Vegasu: Savana Džejms uz supruga Lebrona

Supruga jednog od najboljih košarkaša svih vremena, Lebrona Džejmsa, Savana ukrala je šou tokom boks-meča Mejvedera i Mekgregora.

Ona je sa suprugom uživala u istinskom spektaklu, obukla je elegantnu toaletu primerenu veličini događaja, ali i pokazala sve atribute koje poseduje.

Njen dekolte postao je jedna od glavnih tema u američkim medijima, gotovo jednako važna kao nova pobeda Flojda Mejvedera nad izazivačem iz Irske Konorom Mekgregorom.

Oglasio se i Lebron lično preko "Instagrama" gde je uz sliku sa lepšom polovinom stavio potpis: "Na boksu sa mojom kraljicom."

 

Fight Night with my!!! Watch The Goat @floydmayweather do what he do best!! 50-0 #striveforgreatness

A post shared by LeBron James (@kingjames) on Aug 26, 2017 at 10:15pm PDT

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading