Lima bacila oko na Noleta!

Autor:

Sport

30.07.2019

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Adrijana Lima (38) bacila je oko na Novaka Đokovića (32)! Slavna brazilska manekenka se pohvalila na Instagramu kako je bila jedna od retkih osoba koja je prisustvovala treningu najboljeg tenisera današnjice u Marbelji, gde se Srbin posle osvajanja petog trofeja Vimbldona relaksira i priprema za nastavak takmičarske sezone.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Andrijana Lima

Njenu priču sa ove društvene mreže odmah je podelio i sam Nole na svom profilu, što je raspalilo maštu kod više od 18 miliona njihovih pratilaca (Adrijana ima 12,2 plus Noletovih šest miliona fanova na Instagramu). Na vestima na ovu temu u odeljku komentari mogu se pronaći i rečenice tipa: "Bili bi idealan par", ali i pitanje: "Šta će na ovo reći Jeca i Mare?"

Biće interesantno videti da li će Noletova supruga Jelena uopšte reagovati na sve ovo ili možda Marko Jarić, bivša jača polovina Viktorijinog anđela. Podsetimo, srpski košarkaš i Adrijana bili su u braku i pet godina i imaju dve ćerkice Valentinu i Sijenu, ali su od 2013. razvedeni.

Već na drugom snimku vidi se Lima kako igra karte sa društvom i namerno ili slučajno odmah posle klipa sa treninga Đokovića pokazuje kartu na kojoj je kralj srce!

RepublikaFoto: instagram.com/adrianalima
Adrijana Lima

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
xx

30.07.2019 13:10

adrijana ima srbski pasoš, ona je samo patrijotkinja