Dokićeva htela da se ubije zbog debljine, a sad kao manekenka!

Autor: I. M.

Sport

07.08.2019

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša teniserka Jelena Dokić (36) čudo je prirode! Australijanka koja je branila i boje naše zemlje uspela je da smrša čak 40 kilograma za samo deset meseci i sada izgleda kao prava manekenka. Jelena je nakon igračke karijere zapala u veoma težak period, počela je da živi i hrani se nezdravo, pa se ugojila do neverovatnih 120 kilograma, koliko je imala u oktobru prošle godine.

RepublikaFoto: promofoto
Tranformacija: Jelena Dokić

Svi koji su poznavali nekada zgodnu plavušu bili su u šoku, a sama Jelena je pomišljala čak i na samoubistvo. Na svu sreću, devojka rođena u Osijeku uspela je da se izbori sa svim problemima, smršala je 40 kilograma, pa sada izgleda bolje nego nekada na teniskom terenu. Dokićeva se na Instagramu pohvalila slikama sa Hrvatskog primorja, gde letuje sa suprugom bivšim hrvatskim teniserom Tinom Bikić, a na fotografijama se vidi kako je liniju dovela gotovo do savršenstva.

Od bucmaste plavuše sada je postala prava manekenka, ali Jelena ne želi tu da stane. Naime, nekadašnja četvrta teniserka na svetu zacrtala je da dođe do 66 kilograma, koliko je imala tokom igračke karijere. Po svemu sudeći, Jelena Dokić neće imati problema da se ponovo vrati u top-formu, bar što se tiče izgleda.

Foto: promofoto
Jelena Dokić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading