Đokovića nije pozvao, a Federer ga ispalio: Evo spiska zvanica za svadbu Rafaela Nadala!

Autor:

Sport

19.10.2019

08:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski teniser Rafael Nadal se ove subote ženi sa devojkom iz detinjstva Ćiskom Marijom Fransiskom Perelom, mesto na kome će se svadba održati je pravi raj na zemlji, a mnogo poznatih će uveličati ceremoniju, međutim Novak Đoković nije pozvan.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rafael Nadal i Rodžer Federer

Od tenisera treba očekivati Karlosa Moju, Marka Lopeza, Fernanda Verdasko i Felisijana Lopeza.

Federer se neće naći na listi zvanica jer se trenutno priprema za turniru u Bazelu. Glasine govore da će se na venčanju naći legendarni Enrike Iglesijas, ali i nekadašnja NBA zvezda i možda i najbolji košarkaš u istoriji Španije Pau Gasol, koji će verovatno povesti i Ket Mekdonel. Jedno parče torte je rezervisano za Ikera Kasiljasa sa Sarom Karbonerom koji posle brojnih problema sa zdravljem ipak dolazi.

Kao veliki navijač Real Madrida, Rafa je gotoovo deceniju za omiljenog igrača imao Kristijana Ronalda. Život je hteo da se njih dvojica i upoznaju, ali teško da će Portugalac moći da prisustvuje svadbi jer danas od 20.45 Juventus igra sa Bolonjom.

Na venčanje bi trebalo da dođe i Huan Karlos I, koji je četiri decenije bio kralj do juna 2014. godine, a očekuje se da na imanje stigne helikopterom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

A post shared by Rafa Nadal (@rafaelnadal) on Oct 18, 2019 at 11:57am PDT

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading