(VIDEO) Rafa stao na ludi kamen: Nadal se oženio na brutalnom imanju na Majorki, među brojnim zvanicama nije bilo Novaka!

Autor:

Sport

19.10.2019

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadal i Meri, kako u porodici zovu Ćisku Pereljo, zajedno su već 14 godina i ona je često bila viđena na njegovim mečevima tokom duge i uspešne karijere.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rafael Nadal

Ceremonija venčanja održana je na luksuznom imanju La Fortaleza na Majorki, a venčao ih je sveštenik Tomo Katala nešto pre 14 časova.

Nadalovi su zamolili su medije da ih ne uznemiravaju pa su gosti venčanja mini-busevima doveženi do imanja, gde su mobilne telefone odlagali u posebne ormariće.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nadalova izabranica

Na venčanju su između ostalih bili i bivši španski kralj Huan Karlos I koji je abdicirao 2014. godine, ali i nekadašnji svetski broj jedan u tenisu Karlos Moja, te David Ferer, Huan Monako, Felisijano Lopez i oko 350 gostiju ukupno.

Jedan od 350 gostiju nije bio i švajcarski teniser Rodžer Federer. Švajcarac je još ranije rekao da mesec dana pre ceremonije nije ni znao da će se ona održati. Inače, Nadal nije jedini koji je odlučio da se venča na spomenutom imanju.

To su pre njega učinili i fudbaler Real Madrida Geret Bejl, ali i španski košarkaš Rudi Fernandez.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading