(FOTO) Legendarni napadač vrti miksetu: Bivši fudbaler Liverpula postao di-džej i došao da napravi ludu žurku u Beogradu!

Autor:

Sport

08.11.2019

23:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svojevremeno jedan od najubojitijih evropskih napadača Đibril Sise je došao u srpsku prestonicu u potpuno novoj misiji koja nema veze sa fudbalom. Nekada je "žario i palio" fudbalskim terenima, a večeras je do usijanja doveo atmosferu u jednom beogradskom klubu.

Bivši napadač Liverpula i reprezentativac Francuske, Đibril Sise, povukao se iz fudbala 2015. i započeo di-džej karijeru.

Sise se bavi didžejingom i produkcijom već nekoliko godina, a u poznatom beogradskom klubu je zagrejao atmosferu i pokazao da je dobar u baratanju miksetom kao i u baratanju loptom.

Sećamo se njegovih bravura sa terena, ludačkih frizura, a u evo šta ga je privuklo da dođe u srpsku prestonicu i kako je od vrhunskog sportiste postao di-džej.

- Jako mi se dopada ovde, nisam imao vremena za razgledanje, ali sigurno ću ponovo doći i duže ostati. O noćnom životu sam čuo mnogo što je jedan od razloga što sam došao. Nadam se da ću napraviti vrelu atmosferu. Fudbal je moj život, ali telo je reklo svoje. Strast sa fudbala sam preusmerio na muziku- rekao je Sise pre nego što je zavrteo miksetu.

Sise nije imao sreće sa povredama tokom svoje karijere, nakon dvostrukog preloma potkolenice koji je doživeo u sezoni 2004/05, kada je nosio dres Liverpula, nikada više nije bio isti. Međutim, posle povlačenja otišao je u druge vode, iako je poznat širom sveta kao producent i di-džej, teško da će uspeti da prevaziđe fudbalsku popularnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading