Iza svakog uspešnog muškarca stoji žena, ili je obrnuto? One su obeležile 2019: Od Engleske i Vanda Nare do fenomenalne Snežane Borjan!

Autor:

Sport

31.12.2019

06:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznato je da mediji prate svaki korak žena fudbalera, od njih prave "selebritije", a i one uživaju u tome. Retki su slučajevi da je neka od njih bila popularna pre ljubavne romanse sa fudbalerom/fudbalerima, kao što je slučaj sa Viktorijom Bekam, nekadašnjom članicom grupe "Spajs grls". Sledeće dame obeležile su, svaka na svoj način, godinu za nama.

RepublikaFoto: Starsport
Snežana Borjan

4. Rat Vardijeve i Runijeve supruge preko društvenih mreža...

Kolin Runi, supruga legendarnog kapitena Mančester junajteda Vejna, i majka četvoro dece sa jedne strane, a sa druge Rebeka Vardi, partnerka napadača Lester sitija Džejmija, napravile su "haos" na engleskoj fudbalskoj sceni otvorenim ratom na internetu!

Runijeva lepša polovina, naime, optužila je Rebeku da je godinama prodavale priče tabloidu "The Sun" iz njenog privatnog života.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gorgeous time away. Can’t wait to see my boys ?

A post shared by Coleen Rooney (@coleen_rooney) on Nov 24, 2019 at 10:59am PST

Na kraju je podnela i kvalitetne dokaze za te optužbe… Njene storije na Instagramu mogli su da vide samo određeni ljudi, a ona je postavljala lažne fotografije iz svog doma i potom je suzila izbor na društvenim mrežama.

Na kraju došla je do samo jednog profila nakon što su vesti izlazile u tabloidu - Rebeka Vardi!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This has been a burden in my life for a few years now and finally I have got to the bottom of it......

A post shared by Coleen Rooney (@coleen_rooney) on Oct 9, 2019 at 2:29am PDT

 

Ona je na Tviteru objavila i kako je otkrila da iza "špijuniranja" stoji Rebeka. Gospođa Vardi je odgovorila da je "zgrožena zbog optužbi i tužna da mora da ih demantuje".

A sukob lepših polovina Runi - Vardi bio je povod da se mediji koji se bave fudbalom vrate u prošlost, kada su Vejn i Džejmi bili partneri u napadu engleske reprezentacije.

Mediji su tako došli do podatka da su njih dvojica na terenu zajedno bili četiri sata i 22 minuta, a da pritom nisu stvorili nijednu šansu jedan drugom, a kamoli asistirali za gol.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️❤️ always #myforever

A post shared by Becky Vardy (@beckyvardy) on Sep 2, 2019 at 6:36am PDT

 

3. Razdor u svlačionici Totenhema - "Ko će kome, ako neće svoj svome"...

Još jedna velika afera potresla je medije na Ostrvu i sam engleski fudbal!

Totenhemov start sezone nije bio blistav, sada su se popravili, a jedan od glavnih razloga oko kojeg su spekulisali engleski tabloidi je bio razdor među saigračima, jer je navodno Jan Vertongen spavao sa ženom Kristijana Eriksena - Sabrinom Kvist!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mum & Dad to be ❤️ #proud #2018

A post shared by Christian Eriksen (@chriseriksen8) on Dec 17, 2017 at 7:26am PST

Ova navodna afera se odrazila na formu oba igrača, a nekadašnji strateg "Pevaca" Maurisio Poketino ih je često ostavljao na klupi. A informacije o skandalu u ekipi je produbio još letos njihov tadašnji saigrač, Kiran Tripije.

Desni bek je rekao da se u ekipi odvija drama i da o tome ne želi da priča, a kasnije je napustio klub i potpisao za Atletiko Madrid.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

5 years with this incredible and wonderful person! ❤️

A post shared by Christian Eriksen (@chriseriksen8) on Aug 6, 2017 at 10:41am PDT

Nekoliko dana od afere, pročula se priča i da je i Hari Kejn napao Vertongena, ali to do danas nije potvrđeno.

Za kraj, Kristijan Eriksen i Sabrina Kvist su u braku već sedam godina i uglasnom su živeli mirno i daleko od očiju javnosti, a prošle godine su dobili sina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Focus on tomorrows @championsleague game #coys #ce23

A post shared by Christian Eriksen (@chriseriksen8) on Sep 30, 2019 at 9:27am PDT

 

2. "Žena je u stanju da od muškarca napravi milionera, samo ako je pre toga bio milijarder..."

Idemo malo - do Italije, trougao na Apeninima - Inter, Mauro Ikardi i njegova supruga i menadžer Vanda Nara.

Priča je krenula još na kraju prošle sezone i u junu pred početak nove sezone, kada je Vanda Nara letos pretila da će odvesti Maura iz Intera ako njen muž ne dobije novi ugovor i povišicu. Inter tvrdi da je Ikardiju ponudio novi ugovor koji je on odbio, dok je njegova supruga tvrdila da nije jer Mauro želi da ostane u Interu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mauro Ikardi i Vanda Nara

Na kraju je Mauro Ikardi otišao na jednogodišnju pozajmicu u Pari Sen Žermen, gde mu dobro ide, a iz tima je potpuno izbacio Edinsona Kavanija. Ipak, Argentincu van terena ne ide uopšte tako dobro...

Saigrači mu prave problem, pre svega zemljaci, Leandro Paredes i Anhel Di Marija, koji su dobri prijatelji sa Leom Mesijem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cuando calienta el sol , aquí en la playa ... #supplied #baglionimaldives @baglioniresortmaldives

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on Dec 26, 2019 at 5:51am PST

 

Kapiten Barselone je u odličnim odnosima sa Maksijem Lopezom, koji je pre Ikardija bio u braku sa Vandom, iz kojeg su dobili naslednike i zato Di Marija i Paredes ne žele da razgovaraju sa Ikardijem!

Vanda Nara jeste se*s bomba, ali potpuno je uništila suprugovo ime pre svega kod navijača Intera, a bio je kapiten italijanskog velikana, da bi na kraju bio proteran iz grada mode...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Feliz Navidad ? mucha paz, Salud y amor les deseamos a todos ...

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on Dec 24, 2019 at 7:56am PST

 

BEZ DLAKE NA JEZIKU: LUKAKU SE NAŠAO NA VANDINOM NIŠANU!

- Bilo bi dobro kada bi se Lukaku nekad pojavio na nekoj velikoj utakmici. Na primer u Ligi šampiona, gde nije dao gol, pa će morati da je gleda na televiziji tokom proleća. Samo da ga podsetim da je prethodna devetka Intera dala 150 golova za klub - rekla je Vanda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

About last night @tiki_taka_real Look @monica_rodegher Hair & Makeup @kennyspalacios

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on Dec 2, 2019 at 4:16am PST

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on Nov 14, 2019 at 12:16pm PST

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?‍♀️

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on Oct 31, 2019 at 2:26pm PDT

 

1. Možda je pristrasnost, ali ipak je u pitanju naša Srpkinja... - Snežana Borjan!

Supruga golmana Crvene zvezde Milana Borjana ove godine je vodila veliku borbu sa ljudima koji su je vređali, što na večitom derbiju, što preko društvenih mreža...

Ipak, izabranica ljubimca "Delija" se na kraju izborila sa svim, uvek bila uz svog supruga i zajedno sa sinom Filipom bila najveća podrška golmanu sa najviše odbrana u grupnoj fazi Lige šampiona.

RepublikaFoto: Starsport
Snežana i Milan Borjan

Ono što je obeležilo ovu godinu u vezi Snežane je nimalo kulturno skandiranje navijača Partizana i u jednom trenutku celog stadiona, a stihovi su bili: "Žena ti je ku*va Borjane..."

Nije Snežana trpela samo uvrede pristalica večitog rivala, na početku godine osetila je i drugu stranu medalje kod navijača Crvene zvezde. Šta reći, tanka je linija između ljubavi i mržnje.

"Bude li Borjan otišao zbog tebe, je*aće te cigani svi komplet. Kur*o raspala, ako ode, je*aće te cela Marakana + Terzić. Ti si kur*etina raspala koja traži tu platu i ucenjuje klub. Milan je bolji čovek, nije takav" - samo su neke od pretnji.

Stvar se brzo izgladila, ali uvrede nisu izbledele. Taj trenutak dogodio se kada je navodno na njen nagovor, Milan Borjan zatražio veću platu ili će u suprotnom napustiti Marakanu.

RepublikaFoto: Starsport
Snežana i Milan Borjan

Nakon tih pretnji od ljudi koji nisu Zvezdaši, kako je rekao tada golman crveno-belih Milan Borjan, njegova supruga je u razgovoru za Srpski telegraf potvrdila da su je pretnje uznemirile i da strahuje za svoju i bezbednost svog sina.

- To nisu pravi i iskreni navijači, već pometnju prave oni sa skrivenih i lažnih profila. Plašim se, nije mi prijatno. Imam dete i kad izađemo napolje, ne znam da li su pretnje ostale na internetu ili će neko da nas presretne i napadne. Nikad ne znate ko je sve na ulici. Imam i roditelje, oni su se takođe potresli kad su čuli šta se dešava - istakla je Sneža tada za naš list.

RepublikaFoto: Starsport
Milan, Snežana i Filip Borjan

Na kraju, sve se brzo zaboravilo. Iskusni golman reprezentacije Kanade i dalje je član šampiona Srbije, a nedavno je istakao da ne bi imao ništa protiv da završi karijeru u redovima nekadašnjeg prvaka Evrope i sveta.

Snežana mu je bila podrška posle svih tih pretnji i na njen račun, a u ovoj godini proslavili su još jednu šampionsku titulu i ulazak u Ligu šampiona. Ipak njihova ljubav je ove godine odnela veliku pobedu, a Snežana je pokazala kako treba da se ponaša jedna žena koja se godinama bori sa pritiscima javnog života.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ljubav se sastoji od jedne duse koja nastanjuje dva tela. ???

A post shared by Milan Borjan (@borjan_milan_official) on Nov 3, 2019 at 2:43pm PST

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zena. Majka. Kraljica ????? @snezanafi

A post shared by Milan Borjan (@borjan_milan_official) on Oct 18, 2019 at 3:58am PDT

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading