Nejmarov očuh Tijago voli bogate muškarce!

Autor:

Sport

15.04.2020

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tijago Ramos (22) ovih dana glavna je vest u Brazilu zbog veze sa ravno 30 godina starijom Nadin Gonsalves, majkom nestašnog napadača PSŽ Nejmara Santosa Žuniora (28). Međutim, najnovija otkrića u vezi sa potencijalnim očuhom slavnog fudbalera "svetaca" šokirala su planetu. Naime, atraktivni Tijago, pre nego što je započeo avanturu sa Nadin, bio je u homoseksualnoj vezi sa više muškaraca.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nejmar

Uglavnom su to bili bogati ljudi, poznati u Južnoj Americi, pa je jasno da ga luksuz i novac njegovih partnera, bez obzira na njihov pol, i te kako privlače.

Ramos je imao gej-romansu sa Maurom Leitaom, ličnim kuvarom najboljeg brazilskog fudbalera, koji ga je navodno i upoznao sa sadašnjom devojkom. Takođe, u Tijagovom zagrljaju našli su se i popularni tamošnji glumac i komičar Karlinjos Maja, biznismen sa milionima evra na računu Eduardo Pereira, kao i konsultant za odnose sa javnošću Iranildo Oliver.

Upravo se Oliver oglasio kada je čuo za vezu svog bivšeg dečka i Nejmarove mame.

- Bio sam u vezi sa Tijagom od 2017. do kraja 2018. godine i šokiran sam njegovom poslednjom romansom, telefon ne prestaje da mi zvoni zbog toga. Primećivao sam da je, dok smo bili par, gledao žene sa strane, ali zaista ga nisam video niti sa jednom nikada - ispričao je začuđeni momak iz Sao Paula.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading