Kraj romanse: Nejmarova majka raskinula sa 30 godina mlađim dečkom, jer je otkrila njegovu veliku TAJNU!

Autor:

Sport

27.04.2020

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nejmarova majka Nadin Gonzalveš raskinula je vezu sa 30 godina mlađim dečkom nakon što je saznala da je Tijago Ramos bio u vezi sa nekoliko muškaraca pre nje.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Nadin Gonzalveš

Zvezda Pari Sen Žermena im je pre samo desetak dana dala blagoslov i poželela sreću na Instagramu, ali su brazilski mediji ubrzo prekinuli idilu nakon što su objavili kompromitujuće podatke o izabraniku 53-godišnje Nadin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O inexplicável não se explica, se vive... ❤️

A post shared by Nadine Gonçalves (@nadine.goncalves) on Apr 11, 2020 at 3:49pm PDT

Tijago, koji je šest godina mlađi od Nejmara, navodno je bio u vezi sa ličnim kuvarom fudbalera Maurom, pre nego što se smuvao sa majkom brazilskog reprezentativca.

Takođe se tvrdi i da je Tijago Ramos bio u vezi sa poznatim brazilskim glumcem i komičarom Karlinjosom Majom, kao i jednim bogatim biznismenom koji mu je bogato plaćao.

Tijago Ramos je po zanimanju foto-model i gejmer, međutim, trenutno je misterija kada je uopšte počeo da se zabavlja sa Nejmarovom majkom.

U svakom slučaju Nadin ga je izbacila iz luksuzne vile i 23-godišnji Ramos trenutno je sa svojom porodicom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading