NEKADA JE BILA NAJLEPŠA, BEZ IKAKVE KONKURENCIJE: Pogledajte kako danas izgleda Marija Šarapova (FOTO)

Autor:

Sport

05.08.2023

20:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi je možda ne bi ni prepoznali.

NEKADA JE BILA NAJLEPŠA, BEZ IKAKVE KONKURENCIJE: Pogledajte kako danas izgleda Marija Šarapova (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Marija Šarapova

Bivša ruska teniserka Marija Šarapova (36) je svojevremeno važila za ubedljivo najlepšu, najzgodniju i sveukupno najatraktivniju devojku koja se bavi "belim sportom".

Lepa Maša je reket o klin okačila 2020. godine i od tada se vrlo retko pojavljuje u javnosti.

Međutim, na društvenim mrežama je ostala prilično aktivna, pa svi njeni ljubitelji mogu da je prate i znaju kako Ruskinja danas izgleda.

Sa druge strane, oni koji nisu upućeni, možda će se iznenaditi kada vide da je nekada zanosna plavuša sada atraktivna brineta.

Šarapova je profesionalno tenisom počela da se bavi jako mlada, sa svega 14 godina, a već sa 17 je osvojila prvu grend slem titulu u karijeri. Bilo je to na Vimbldonu 2004. godine, kada je priredila megasenzaciju pobedivši tada prvu teniserku sveta Serenu Vilijams sa 6:1, 6:4.

Maša je na vrh WTA liste dospela u avgustu 2005. godine, a drugi grend slem trofej je u njenim vitrinama završio 2006, kada je u finalu US Opena nadigrala Žastin Enan rezultatom 6:4, 6:4.

Ruska igračica je u finalu Australijan opena 2008. godine pobedila Anu Ivanović sa 7:5, 6:3, a do kraja karijere je osvojila i dva Rolan Garosa. Prvi trofej u Parizu je uzela 2012. godine (protiv Sare Erani 6:3, 6:2), a drugi 2014, kada joj je rivalka bila Simona Halep (6:4, 6:7, 6:4).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading