(VIDEO) Italijani podvalili Mihi lažnog zeta, NAŠ TRENER GA ZAMALO PREBIO!

Autor:

Sport

19.03.2018

17:56 >> 17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanski mediji znaju da je naš Siniša Mihajlović uvek otvoren bez dlake na jeziku, a njegove burne reakcije često su znale da budu u centru pažnje na Apeninima. Ovog puta su mu podmetnuli skrivenu kameru u kojoj su mogli pošteno da nagrabuse.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mihajlović umalo da isprebija svog "zeta"

Ovoga puta protiv njega se urotila i ćerka Viktorija, koja ima 21 godina, kada mu je predstavila svog novog momka, koji je 13 godina stariji od nje.

- Kada budeš imala 37, on će biti starac od 50 godina, a ti još devojka - smireno je na početku razgovora tokom ručka rekao ćerki Siniša. 

Onda mu je supruga pokazala fotografije dečka na jednoj se krevelji, na drugoj liže pod...Dok je on nezadovoljno gunđao, majka je govorila da je važno da je ćerka zaljubljena. Siniša je samo ljutito procedio kroz zube.

- Nema neku normalnu sliku? - pitao je Siniša.

Srpskom treneru tek nije bilo dobro kada je saznao da će im se na ručku pridružiti i dečko. Kasnio je oko 50 minuta, što Siniši nije promaklo, a kada se pojavio, zagrlio ga i nazvao ga "papi". Bilo je potrebno Mihajloviću mnogo samokontrole, znamo da je ima vrlo malo, da ga ne udari. 

Potom je mladić nastavio da ga nervira pošto mu je uzimao hranu iz tanjira, a i prokomentarisao da sigurno nije dobar trener, jer je dobio otkaz. Naravno, zvao ga je i dalje "papi", iako mu je Mihajlović stavio do znanja da mu se to ne sviđa. 

- Želim da mu opalim šamar! Uhvatiću ga za nos i otkinuću mu glavu. Valjda će ovo uskoro da se završi - besneo je srpski trener, dok se Mihajlovićeva supruga  samo smeškala.

Dečko je nastavio da provocira Mihajlovića pitanjem da li je rano Viktorija živi sa njim, a kada je rekao da bi uskoro mogao da postane deda...Siniši je para na uši izlazila.

Zatim je otkrio Mihajloviću da je napisao pesmu za Viktoriju: "Viki ti si moja Ciganka". Kada su se pojavili njegovi prijatelji i počeli da skandiraju srpskom treneru, Siniši je "pukao film". Ustao je, hteo da ode i ko zna šta bi se desilo da se nisu pojavili voditelji emisije. I oni su dobro prošli, jer su mogli da dobiju batine.

Kako je sve to izgledao možete da vidite na sledećem LINKU.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading