MESIJEVE PERVERZIJE: PRAVI LEZBO-ŽURKU ČETIRI DANA!

Sport

19.04.2018

05:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda Barselone Lionel Mesi dominira čak i u svetu biznisa. Njegov hotel na Ibici, koji je kupio prošle godine za 30.000.000 evra, organizuje veliku lezbo-žurku krajem oktobra koja će trajati četiri dana, a Leo će zaraditi ogromne pare.

Mesi mlati lovu na lezbo-žurkama

Na pomenutu manifestaciju dolaze članice "Kluba suknji", koji je poznat po ekstravagantnim žurkama na kojima je strogo zabranjeno fotografisanje, pa ova činjenica jasno ukazuje na to kakve će se perverzije odvijati u Mesijevom hotelu od 18. do 21. oktobra.

U pitanju je brutalni hotel "MiM Ibica Es Vive", koji ima 52 sobe, a prosečna cena noćenja je oko 550 evra. U Evropi je posebno poznat po velikom baru na krovu, gde se održavaju najbolje žurke, a upravo će tu pomenute devojke dolaziti da uživaju. Predviđa se da će najmanje 200 lezbijki doći da se izluduje kod Mesija.

550 evra košta noć u Leovom hotelu na Ibici

2 hotela u svom posedu ima Mesi

SPECIJALAN GOST

U reklami za žurku navodi se da su dobrodošle i one žene koje sumnjaju da su biseksualke, dok jedino heteroseksualne devojke nisu poželjne na žurki.

Britanski tabloid San, koji je prvi izvestio o planiranom dešavanju u hotelu, ističe da bi čak i sam Leo Mesi mogao da se pojavi kao specijalni gost iznenađenja kako bi pozdravio sve prisutne i poželeo im da se što bolje provedu.

Na samom sajtu "Kluba suknji" ističu da su svi njihovi događaji organizovani na vrhunskom nivou i da je privatnost zagarantovana.

 

It’s just around the corner....#melbourne #launchparty #ladiesonly @backbarmelb

A post shared by Skirt Club (@skirtclub) on Mar 28, 2018 at 5:53pm PDT

VRHUNSKA ZABAVA

- Dođite da se zabavimo. Imamo bogat program koji ima za svakoga ponešto. Uživanje je zagarantovano - stoji u poruci.

Mesijev hotel, između ostalog, ima savremeni bazen, veliki broj butika i sve ostalo što je potrebno za vrhunski provod.

Očigledno da su devojke izabrale pravo mesto za svoju zabavu!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading