(VIDEO) SERENA PEVALA GOLA - Iz humanih razloga!

Autor:

Sport

30.09.2018

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od najboljih teniserki današnjice i nekada prva na svetu, Serena Vilijams, podržala je akciju o preventivi kao važnom faktoru u borbi protiv raka dojke.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Serena Vilijams

Ona je bez odeće otpevala jednu pesmu, a to sve podelila preko društvene mreže Tviter. Projekat "Dodirujem se", kojim se lepšem polu skreće pažnja da samoinicijativno, iako laički, provere dodirom stanje svojih grudi i eventualne bolove ili izrasline odmah prijave medicinskim službama, za svog ambasadora upravo ima Vilijamsovu.

 

 

- Da, izašla sam iz svoje zone komfora, ali sam to htela da uradim jer je ovo pitanje koje se tiče svih žena na svetu, bilo koje da im je boja kože. Rano otkrivanje (kancera) je ključno, može da spase mnoge živote. Nadam se da će ovo što sam uradila pomoći, da će podsetiti žene na to - objavila je Vilijamsova na Instagramu, na kome je i emitovala pomenuti video.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading