Jelen ispratio "orlove" na Mundijal uz pesmu "Pukni zoro"

Autor:

Sport

11.06.2018

12:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brend Jelen Pivo je fudbalskim reprezentativcima Srbije zajedno sa grupom navijača priredio nesvakidašnje iznenađenje na aerodromu "Nikola Tesla" i uz zvuke pesme "Pukni zoro" i poruku "Sve što možeš za Srbiju" ispratio orlove na najveći fudbalski spektakl.

RepublikaFoto: Promo foto
Fudbaleri Srbije

Dok su se reprezentativci Srbije spremali za avionski let za Rusiju, popularnu pesmu je na iznenađenje svih prisutnih fenomenalno izveo Nikola Rokvić uz podršku grupe navijača i na taj način poželeo našim fudbalerima srećan put na Mundijal.

Okupljeni navijači su ovom prilikom reprezentativcima predali i originalne zastave Srbije uz zelju da se one viore nakon svake utakmice našeg tima.

RepublikaFoto: Promo foto
Nikola Rokvić

Orlovi, ali i okupljeni građani, nisu krili svoje oduševljenje kada su videli veliki broj navijača i Nikolu koji je zapevao poznati hit koji ovih dana slušamo u reklami za Jelen pivo.

Pogledajte uz kakvu su atmosferu ispraćeni naši orlovi:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading