OVO JE KLJUČ: Rukavina otkrio šta ne sme da se desi "orlovima"

Autor:

Sport

11.06.2018

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Antonio Rukavina već ima iskustva igranja na Svetskom prvenstvu. Desni bek zna šta je potrebno "orlovima" da bi napravili veliki uspeh u Rusiji.

Foto: Srpski telegraf

Naši momci su u ponedeljak stigli u Svetlogorsk i već su odradili i prvi trening. "Orlove" je dočekalo oko 500 navijača, a iskusni Rukavina zna šta naši momci ne smeju da urade.

- Nikako ne sme da se ponovi greška koju je generacija, u kojoj sam i ja igrao, 2010. godine napravila. Tada se poremetila atmosfera, a sada je na vrhunskom nivou. Sada imamo i bolji i kvalitetniji tim nego što je bio tada. Mislim da je atmosfera naš najveći adut. Moramo da je zadržimo na najvišem mogućem nivou do samog početka takmičenja - rekao je Rukavina.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ

On je govorio i o Brazilcima, i to na pitanje novinara iz te zemlje.

- Sjajni su, možda i favoriti za osvajanje SP. Igram protiv dosta njihovih igrača u Primeri. Oni nam sada nisu važni, mislimo samo na Kostariku - rekao je fudbaler Viljareala.

Rukavina dodaje da je ekipa iskusna.

- Mnogi od nas su u reprezentaciji 10 godina i više. Neki smo i pred krajem karijere. Idealno bi bilo da naravimo dobar rezultat. Daćemo sve od sebe da uspemo u tome.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading