DRAMA U KAMPU "FURIJE": Ko će na klupu Španije?

Autor: Tanjug

Sport

13.06.2018

11:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi selektor reprezentacije Španije biće Fernando Jero ili Albert Selades, nagovestio je prvi čovek Fudbalskog saveza Luis Rubales rečima da će naslednika smenjenog Ðulena Lopetegija pronaći iz svojih redova.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Jero je angažovan u Savezu, isto kao i selektor mlade reprezentacije Španije Selades i on su glavni kandidati da preuzmu upražnjeno mesto posle odlaska Lopetegija jer je prihvatio ponudu Real Madrida.

- Sada nam preostaje da pričamo sa našim zaposlenima i vidimo dalje poteze. Preostale su nam opcije iz nacionalnog kampa - rekao je Rubales na vanrednoj konferenciji u Krasnodaru.


Rubales je potvrdio da je Lopetegiju uručio otkaz zbog "neprihvatljivog ponašanja" i dogovora sa Realom, samo dva dana uoči početka Mundijala.

- Prinuđeni smo bili da raskinemo sa Lopetegijem. On je odličan stručnjak, ali ne možemo da prihvatimo takvo ponašanje. Ne osećam se izdanim, ali je ovako moralo da bude na kraju - rekao je Rubales, koji je pet minuta pre ozvaničenja saznao da je Lopetegi novi trener Reala.

Španija već u petak igra protiv Portugalije na Svetskom prvenstvu u Rusiji u A grupi u kojoj su još Maroko i Iran.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading