Otvoreno je SP u fudbalu - PUTIN POŽELEO DOBRODOŠLICU I USPEH SVIM UČESNICIMA!

Autor:

Sport

14.06.2018

14:21 >> 14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svečana ceremonija otvaranja Svetskog fudbalskog prvenstva zvanično je okončana, na redu je fudbal! Uživajte u narednih mesec dana u prenosima fudbalskih utakmica!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Infantino i Putin na svečanom otvaranju SP

Oko 80.000 gledalaca pratilo je svečano otvaranje na moskovskom stadionu Lužnjiki.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

16:55 - Predsednik FIFA Đani Infantino obratio se prisutnima uvodnim rečima na ruskom jeziku, da bi pozdravio ostatak na arapskom jeziku, imajući u vidu valjda i neke navijače Saudijske Arabije koji su prisutni na tribinama "Lužnjikija". Obraćanje je nastavio i završio na engleskom jeziku, poželevši svima uspeh

RepublikaFoto: Tanjug/AP

16:52 - Putin: Svim timovima želim puno uspeha, a navijačima lep provod u Rusiji. Dobrodošli u Rusiju, dobrodošli na Mundijal!

RepublikaFoto: Tanjug/AP

16:50 - Predsednik Rusije Vladimir Putin pozdravio je gledaoce i poželeo svima srećan i uspešan Mundijal! On je rekao da je presrećan što je došao dan otvaranja i što će Rusija biti u prilici da se pokaže u najboljem svetlu pred celim svetom.

 

 


Evo kako je to izgledalo na terenu stadiona u Moskvi. Pravi spektakl, nema šta da se zameri

 

 

RepublikaFoto: Tanjug/AP

16:45 - Još jedna poznata ličnost na tribinama je italijanski trener Karlo Anćeloti...

 

16:40 - Svoje mesto na tribinama zauzeo je i legendarni Argentinac Dijego Armando Maradona

RepublikaFoto: Tanjug/AP

16: 35 - Tribine popunjene do poslednjeg mesta, domaći navijači čekaju duel protiv Saudijske Arabije u odličnom raspoloženju

RepublikaFoto: Tanjug/AP
RepublikaFoto: Tanjug/AP

16.25 - Robi Vilijams peva pred prepunim stadionom "Lužnjiki" u Moskvi. Prvo je izveo numeru "Feel" koju je odslušalo 80.000 ljudi!

RepublikaFoto: Tanjug/AP

 

16.10 - Španski golman Iker Kasiljas i ruska manekenka Natalija Vodjanova predstavili trofej koji će pripasti pobedniku Svetskog prvenstva, koje zaa nešto manje od sat vremena počinje u Moskvi.

 

 

16.00 – Sat vremena do početka meča, među domaćim navijačima vlada pozitivna energija i ubeđenje da će pobedom otvoriti Mundijal.

15.45 – Stadion Lužnjiki gotovo ispunjen do poslednjeg mesta za veliko otvaranje, na kojem će nastupiti Robi Vilijems i legenda fudbala, Brazilac Ronaldo. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading