Selektor Rusije prekinuo konferenciju: UPRAVO ME JE ZVAO PUTIN...

Autor:

Sport

14.06.2018

19:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor fudbalske reprezentacije Rusije Stanislav Čerčesov imao je itekako razloga za zadovoljstvo nakon pobede njegovih izabranika na otvaranju SP protiv Saudijske Arabije od 5:0. Koliko je ta pobeda bila bitna svakom Rusu svedoči i telefonski poziv predsednika države Vladimira Putina nakon meča.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Čerčesov slavi jedan od golova protiv Saudijske Arabije

Ruski strateg je u jednom trenutku izašao sa konferencije za novinare da bi obavio izuzetno važan poziv. Iako je razgovor kratko trajao, Čerčesov je bio pod utiskom nakon poziva prvog čoveka države.

- Zvao me je upravo šef države da mi čestita i rekao mi da prenesem timu njegove pohvale, te da nastavimo da igramo na ovaj način - rekao je Čerčesov.

On se nakon ovog razgovora osvrnuo i na igru njegovog tima na otvaranju šampionata.

- Juče sam bio opušten, a opušten sam i danas jer poznajem svoje igače. Zadovoljstvo je raditi s njima. Svaki trener zavisi od svojih igrača i pre svega zato sam opušten. Znao sam da će ispuniti naše ciljeve. Zašto bih bio pod stresom - ne ostavlja nikakvu dilemu 54-godišnji stručnjak.

Rusija u naredne dve utakmice igra protiv Egipta i Urugvaja, a vrlo je verovatno da bi i jedan bod iz ta dva meča značio prolazak "zbornaje komande" u drugu fazu turnira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading