Suarez postio protiv Egipta: I MESI I MARADONA SU ZNALI DA PODBACE...

Autor:

Sport

15.06.2018

19:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Urugvaja Luis Suarez propustio je nekoliko dobrih prilika na utakmici protiv Egipta, a na njegovu sreću ti promašaji nisu bili skupo plaćeni jer je Himenez "urusima" doneo pobedu golom u 89. minutu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Suarez se propisno ispromašivao protiv Egipćana

Suarez je propustio tri kolosalne prilike da ranije donese svom timu prednost, a posle susreta je našao reči opravdanja za svoju neočekivano lošu partiju.

- Ne znam šta se desilo, ali neću da nagađam. Video sam mnoge velike igrače poput Lionela Mesija ili Dijega Maradone da ne odigraju u skladu sa svojim kvalitetom u mečevima, to nije greh. Suares nije igrao kako obično zna, ali je imao tri odlične šanse. Golman je spasao nekoliko njih i to se dešava napadačima - rekao je Tabares na konferenciji posle utakmice. 

Egipat je na momente pokazivao tečnu igru u napadu, ali je "Faraonima" falio Mohamed Salah za koga je najavljeno da će biti spreman već za meč sa Urugvajem. 

Urugvajci narednu utakmicu igraju protiv Saudijske Arabije 20. juna, a Egipćani protiv Rusije 19.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading