Modrić pobesneo na novinare

Autor:

Sport

16.06.2018

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvati imaju velike ambicije na Svetskom prvenstvu. Kapiten Luka Modrić veruje da njegova selekcija može mnogo, ali je pred meč sa Nigerijom uspeo baš dobro da se iznervira.

RepublikaFoto: instagram.com/lukam10

- Imamo dobru generaciju, mnogi igrači igraju u velikim klubovima. Ne samo da igraju već su i nosioci igre. Imamo i mlade koji dolaze. Ova reprezentacija je spoj mladosti i iskustva. Sa pravom su velika očekivanja od nas. Mi sami od sebe najviše očekujemo i to više nego što možete da se kladite - rekao je Modrić.

On smatra da pritisak neće uticati na igrače.

- To se mnogo pominje, ali nas ne opterećuje. Videćemo šta će biti posle Mundijala. Sada moramo da se koncentrišemo na sutrašnju utakmicu i na one koje dolaze. Spremni smo da napravimo rezultat koji ova ekipa objektivno može da napravi..

Pitanje o Zdravku Mamiću ga je baš razbesnelo.

– Nemate ništa pametnije da pitate? Ovo je Svetsko prvenstvo - rekao je Modrić.

Protiv Modrića je podignuta optužnica da je dao lažan iskaz na suđenju Mamiću vezano za njegov transfer iz Dinama u Totenhem 2008. godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading