Ministar odbrane Islanda: RADIO OD 9 DO 16, A SAD JE "SKINUO" PENAL MESIJU!

Autor:

Sport

16.06.2018

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golman islandske reprezentacije u fudbalu Hanes Haldorson apsolutni je hit dana na Mundijalu i junak nacije nakon remije njegove selekcije sa Argentinom 1:1.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Haldorson je obradovao ceo Island

Haldorson je u 63. minutu odbranio i penal prvoj zvezdi "gaučosa" Lionelu Mesiju, protivnik je uputio 27 šuteva ka njegovom golu, ali je bod ostao u rukama Islanda.

Ovaj momak brani za danski Randers, ali njegova životna priča je zaista neverovatna, ma koliko to zvučalo izlizano.

Čuvar mreže "vikinga" se do pre par godina uporedo bavio fudbalom i režiranjem video spotova?! Čak je bio toliko uspešan da je bio zadužen za promotivni video svoje države na Eurosongu 2012. godine.

- Radim od 9 do 16 časova, a posle treniram, imam razumne šefove koji imaju poštovanje prema onome što radim i izlaze mi u susret - izjavio je svojevremeno iskusni čuvar mreže.

Nakon što je napustio Island kako bi se bavio samo fudbalom u Norveškoj poslodavci su mu obećali da će mu čuvati radno mesto ukoliko odluči da se vrati, ali nema sumnje da ovaj momak ima još mnogo toga da pokaže među stativama. Cena će mu dodatno skočiti nakon susreta protiv Argetine.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading