MUDRE REČI SELEKTORA KRSTAJIĆA

Autor:

Sport

16.06.2018

19:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pričajući za zvanični sajt FIFA, selektor Mladen Krstajić je istakao najveću prednost ove reprezentacije Srbije, kao i da mu u selektorskom poslu puno pomaže to što je igrao 2006. godine na Svetskom prvenstvu.

RepublikaFoto: Starsport
Mladen Krstajić

- Pored Svetskog prvenstva u Nemačkoj, bio sam član reprezentacije i u kvalifikacijama za Mundijal 2010. godine. Sada sam ovde kao trener ali ono što ovu selekciju izdvaja je atmosfera. Posle duže vremena imamo dobru grupu igrača koja je ujedinjena u tim, a upravo to nas čini optimistima pre meča sa Kostarikom. Može da priča ko šta hoće, ali igrači i kvalitet ekipe ne znači ništa ako postoje klanovi koji razore ekipu - mi ih nemamo ovaj put - rekao je Mladen Krstajić, i potom dodao:

- Kostarikanci su dugo zajedno. Imaju iskusne igrače, ali verujemo u ovaj tim. Imamo igrače koji igraju velike uloge u svojim klubovima - velikim klubovima. Svi znamo da je prvi meč najvažniji - zaključio je selektor "orlova".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading