(FOTO) UŽIVO IZ SAMARE: Kad se koleginice Kostarikanke opuste...

Autor:

Sport

17.06.2018

09:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vri u medija centru prelepog stadiona Samara gde će u nedelju od 14 sati po našem, a 16 po lokalnom, snage odmeriti Srbija i Kostarika.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ

Fudbaleri iz "bogate obale" su autsajderi u našoj grupi, ali radio i TV voditeljke sa njihove nacionalne RTV Kostarika su već osvojile prvo mesto!

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ

Vivijana, Natalia i Stefani su glavna atrakcija među novinarima. Prelepe, komunikativne i vole fudbal! Muškarci bi rekli sve što bi trebalo da ima jedna žena!

- Mi možda jesmo najlepše novinarke, ali srpski izveštači su daleko lepši od svih - kroz smeh će Vivijana, zvezda iz Kostarike koja ima 232.000 pratilaca na Instagramu, a među njima je od juče i novinar Srpskog telegrafa i portala Republika.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ

Njena koleginica Natalia prva se od njih tri pojavila u medija centru. Odmah je utihnuo zvuk kucanja po tastaturama. Svi su pogledali ka vratima kao hipnotisani.

- Prija pažnja kolega, ali navikli smo na to i u našoj zemlji. Ovde smo zbog fudbala - ispalila je Natalia, a onda našeg izveštača pitala da li je pogodila sastav naše selekcije za današnii meč.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ

Interesantno, napisala je gotovo isti sastav koji smo i mi objavili u vikend izdanju Srpskog telegrafa, s tim što ona veruje da će od prvog minuta zaigrati Ljajić i Rukavina, umesto Kostića i Milenkovića.

RepublikaFoto: Starsport

Sa druge strane, Vivijana je otišla i korak dalje. Ubeđena je da će njen tim slaviti.

- Biće 2:1 za nas - rekla nam je Vivi, dok se na našu prognozu da će biti 3:1 za "orlove" samo osmehnula.

Ukoliko i slavi naš rival, zbog njihovih novinarki mi koji smo na licu mesta sigurno ćemo lakše podneti poraz!

Foto: Srpski telegraf

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading