SELEKTOR KOSTARIKE: Trebali smo da iskoristimo svoje šanse

Autor:

Sport

17.06.2018

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor reprezentacije Kostarike Oskar Ramirez izjavio je posle poraza od Srbije u Samari (1:0) na Svetskom prvenstvu da je njegova selekcija trebala da iskoristi prilike na startu meča.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Oskar Ramirez

Srbija je savladala Kostariku sa 1:0, a strelac odlučujućeg gola bio je Aleksandar Kolarov u 56. minutu. Kostarika je na startu utakmice u par navrata zapretila golu Stojkovića, ali je potom bila bezopasna. 

- Mislim da je bio neizvestan meč. Trebalo je da realizujemo naše šanse kao što je to uradila Srbija. Imali smo postavljen taktički plan, a sa izmenama smo pokušali da ih napadnemo po krilima. Pokušali smo da izvedemo naš plan, ali su oni postigli gol iz prekida. Šta smo mogli drugo? - rekao je Ramirezposle poraza u Samari. 

Kostarikance čekaju dueli sa Brazilom i Švajcarskom baš kao i našu selekciju, s tim što oni sledeći meč igraju sa Brazilcima.

- Igramo protiv drugoplasirane i šestoplasirane ekipe na FIFA rang listi. Biće teško, ali sam rekao momcima da nije još gotovo - dodao je Ramirez. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading