OTAC SAVETUJE SERGEJA: Sine, Juventus je idealan klub za tebe!

Autor:

Sport

18.06.2018

12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Milinković, otac srpskog fudbalera Sergeja Milinković-Savića, izjavio je da bi Juventus bio idealan klub za njegovog sina.

RepublikaFoto: Starsport
Sergej na meču sa Kostarikom

- Rekao sam mu više puta da bi Juventus bio savršen klub za njega. U Torinu je prestižan klub sa mnogo trofeja koji dominira scenom već godinama. Imao bi priliku da raste i napreduje dok ne dostigne punu zrelost - rekao je Nikola Milinković za italijanske medije i nastavio:

- Sa igračima vrhunskog kvaliteta kao što su Dibala i Kosta mogao bi da osvoji Skudeto, Kup Italije, zašto ne bi mogao da pruži i važan doprinos u osvajanju Lige šampiona? Juventus uvek ode daleko u LŠ i ako osvoje taj pehar, Sergej bi mogao da dosanja i Zlatnu loptu.

On smatra da bi njegov sin mogao stopama Zinedina Zidana koji je takođe posle 25 godina života otišao u Španiju i to iz Juventusa. 

- Vidim Sergeja kao mešavinu Zidana i Zlatana Ibrahimovića. Ima tu eksplozivnu kombinaciju i izvanrednu tehniku, a fizički je jak. Dominantan je i ne vidim slabosti. Sa stopalima može da radi šta hoće, u vazduhu maksimalno koristi svoj 191 centimetar visine i iznad svega promišlja situacije dvaput brže nego ostali igrači. Dok prima loptu već ima dve, tri opcije i u deliću sekunde promisli o najboljoj - tvrdi Milinković. 

Fudbaler Lacija ima ugovor sa Laciom do juna 2022. godine. Predsednik rimskog kluba Klaudio Lotito ne želi da proda srpskog fudbalera ispod 120 miliona evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading