Rusi brane Ramosa, ne plaše se Salaha

Autor:

Sport

18.06.2018

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U drugom kolu grupne faze Mundijala u Rusiji domaćin šampionata će igrati protiv Egipta, u čijim redovima bi trebalo da se nađe oporavljeni napdač Liverpula Mohamed Salah.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mohamed Salah

Utakmica je na programu u utorak od 20,00 u Sankt Peterburgu, a selektor Rusije Stanislav Čerčesov očekuje da njegovi izabranici ponove odličnu igru iz pobede od 5:0 protiv Saudijske Arabije u meču sa otvaranja šampioanata. 

Egipat je u prvom meču na šampionatu izgubio od Urugvaja sa 1:0, a selektor Faraona Ektor Kuper nije uvodio u igru sjajnog napadača Mohameda Salaha, koji nije u potpunosti oporavljen posle finala Lige šampiona, u kojem je povredio rame u duelu sa Serhiom Ramosom.  

- Daću vam jednostavan odgovor. Verujem u svoje igrače, verujem u svoj tim. Ne razumem pitanje, da li će se neko ponašati kao Ramos? Video sam da je poneo trofej Lige šampiona, u utorak neće biti nikakvog trofeja. Verujem da Ramos to nije uradio namerno. Ovo je kontaktni sport, a koliko znam niko ne želi da povređuje druge namerno - rekao je selektor Rusije Stanislav Čerčesov. 

Golman Zbornaje Igor Akinfejev je rekao i da želi da se pažnja usmeri na njegovu ekipu, kao i da se manje govori o Salahu. 

- Trebalo bi više da govorimo o ruskoj ekipi. Imamo mi svoje zadatke. Protiv nas na terenu neće biti manekeni, a neće igrati samo Mohamed Salah. Imaju oni još 20 igrača, videćemo šta će biti - rekao je Akinfejev. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading