NAJEŽIO SAM SE OD BOMBE KOLAROVA!

Autor:

Sport

19.06.2018

05:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija ima novog, dokazanog, levonogog bombardera! Aleksandar Kolarov (32) probušio je iz slobodnog udarca mrežu jednog od najboljih golmana današnjice Kejlora Navasa i doneo veliku pobedu Srbiji nad Kostarikom sa 1:0 na startu Svetskog prvenstva u Rusiji.

RepublikaFoto: Starsport
Skidao foru za slobodnjake - Siniša Mihajlović i Aleksandar Kolarov

Fudbalska javnost odmah se setila sličnog projektila Siniše Mihajlovića (49) protiv Irana na Mundijalu 1998. Umeće naslednika sa ubojitom levicom gledao je u direktnom prenosu i sam Miha, a utiske je sumirao u ekskluzivnom razgovoru za Srpski telegraf.

VERNA KOPIJA

- Sav sam se naježio kad sam video kako je Koki pogodio. Davao sam mu savete kako se šutiraju slobodnjaci iz velike daljine. Vidim da me je poslušao i savladao gradivo. Svaka mu čast! Postigao je gol sličan mom protiv Irana na Svetskom prvenstvu u Francuskoj. Aleksandar je pokazao svima da je pravi kapiten i vođa, a ispostavilo se sada i da je čovek odluke - istakao je Mihajlović.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

SILNA MOTIVACIJA

Kada su u pitanju krajnji dometi, bivši selektor Srbije nije želeo da daje detaljne prognoze. Čak nije hteo ni da predvidi ishod narednog susreta protiv Švajcarske 22. juna. Miha kaže da su ga oduvek nervirali stručnjaci koji su pričali unapred.

- Vidi se da su momci silno motivisani, da igraju sa ogromnom željom. To je preduslov za pobedu. Mogu reći samo da se nadam da će biti jedno od najlepših iznenađenja ovog Mundijala. Molim javnost da ih oslobodi pritiska i spekulacija dokle mogu da doguraju. Nikad nisam voleo da pročitam u novinama da se nešto mora u narednoj utakmici. Ja im samo želim da nastave u pobedničkom duhu. Odlaskom u Rusiju su već učinili mnogo, a ovom pobedom nad Kostarikom su dodatno usrećili naciju - dodala je jedna od najubojitijih levica u istoriji fudbala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading