Švajcarci oslabljeni pred Srbiju?

Autor:

Sport

19.06.2018

07:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Švajcarske napravili su veliki podvig u prvom kolu grupe E Mundijala protiv Brazilaca odigravši 1:1, a način na koji su došli do ovog boda nije baš za pohvalu. "Sajdžije" su napravili 11 faulova samo nad Nejmarom, a prednjačio je igrač PSŽ-a Valon Behrami.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Behrami možda propusti duel sa Srbijom

Ipak, sam Behrami se protiv "karioka" povredio, a ozleda nije bila tako bezazlena kako se u prvi mah činilo, pa je nastup protiv naše selekcije u petak 22. juna pod velikim znakom pitanja.

Behrami je bio specijalista protiv Brazilaca, pošto je bio zadužen da čuva Nejmara, a posao je uradio sa njegove strane besprekorno. Zanimljivo je i da je duel ove dvojice igrača bio proglašen za duel fudbalera sa najgorim frizurama.

Podsetimo, Srbija u slučaju trijumfa protiv Švajcarske ima osigurano mesto u osmini finala, dok bi sa remijem bilo najverovatnije potrebno i da protiv Brazilaca u poslednjem kolu ostanemo neporaženi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Realno

19.06.2018 08:54

Valon Behrami PSG,hajde raspitajte se malo gde igra,nije video jake timove,eno ga u Udineseu ...