Novi sumrak favorita na SP: "SAMURAJI" ISEKLI KOLUMBIJCE NA STARTU!

Autor:

Sport

19.06.2018

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi meč grupe H između Japana i Kolumbije doneo nam je još jedan loš rezultat favorita, pošto je južnoamerička selekcija neočekivano pretrpela poraz od azijske selekcije rezultatom 2:1.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Japanci naneli novi udarac favoritima na ovom prvenstvu

Meč je praktično bio rešen već u 5. minutu kada je Sančez u svom kaznenom prostoru namerno intervenisao rukom kako bi sprečio siguran pogodak, ali njegova žrtva nije vredela na kraju. Kagava je bio siguran izvođač najstrožije kazne, a nesrećni Kolumbijac je morao van igre.

Nisu se predali Kolumbijci i pored brojčanog zaostatka na semaforu i terenu, pa je lukavo izveden slobodnjak Kintera ispod živog zida doneo njegovom timu remi pred sam odlazak na odmor.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

U nastavku meča u Saransku Japan je bio bolji rival, ali su se Osaka i Inui ispromašivali pred golom Ospine, dok je na drugoj strani Falkao mogao da bolje odreaguje u jednoj situaciji u protivničkom šesnaestercu, ali promene nije bilo.

"Samuraji" vraćaju prednost na svoju stranu u 73. minutu kada je Osako odlično odreagovao glavom nakon kornera Keisukea Honde i poslao je loptu od stative u gol Kolumbijaca za veliko slavlje. Japanci su na taj način krunisali inicijativu u drugom delu igre i tako sa velika tri boda istakli ozbiljnu kandidaturu da iz grupe sa Poljskom, Kolumbijom i Senegalom prođu u drugu rundu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading