Fudbalska začkoljica a ne svađa sa Ronaldom

Autor:

Sport

19.06.2018

14:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Portugala strastveno su proslavili gol Kristijana Ronalda za remi sa Španijom na Svetskom prvenstvu, ali samo jedan od njih nije grlio junaka utakmice.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijano Ronaldo

Ronaldo je pet minuta pre kraja meča u Sočiju fantastičnim golom iz slobodnog udarca doneo 3:3 šampionu Evrope. 

Svi saigrači su mu potrčali u zagrljaj van terena u blizini korner zastavice, samo ih je sa nekoliko metara udaljenosti posmatrao Fonte. 

Mnogi su pomislili da je možda u pitanju neki sukob ili sujeta između štopera i napadača, ali reč je o nečemu sasvim drugom. 


Zapravo, Fonte je reagovao izuzetno inteligentno i zaštitio svoju ekipu dok su se saigrači u ekstazi radovali golu. 

Prema pravilima FIFA, protivnički tim može odmah da krene sa centra terena i nastavi igru ako svi fudbaleru drugog tima napuste njegovu polovinu.

S obzirom da su svi igrači Portugala slavili gol van granica igrališta, jedan je morao da ostane u polju kako Španci ne bi mogli odmah da krenu u napad. 

Tako je Fonte zaštitio svoju ekipu i omogućio im da na miru slave izjednačenje sa Ronaldom. 

Slična stvar dogodila se u ponedeljak uveče, nakon gola Harija Kejna za vođstvo Engleske 2:1 protiv Tunisa u 91. minutu. 


Skoro svi reprezentativci "Gordog Albiona" su slavili gol van granica igrališta, osim beka Kirana Tripijea koji je ostao u terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading