Karleuša: Moj Duško ima pravu kobasicu!

Autor:

Sport

19.06.2018

21:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski defanzivac Duško Tošić oduševio je naciju bespoštednom borbom u pobedi nad Kostarikom (1:0), a potom je postao hit na internetu zbog komentara jednog britanskog navijača.

RepublikaFoto: Dušan Petrović
Jelena Karleuša

- Mislio sam da se fudbaler Srbije zove Disko Sosidž (disko kobasica). Njegovo pravo ime glasi Duško Tošić, ali je komentator izgovorio prebrzo. Šteta. Svidelo mi se Disko - napisao je Britanac na Tviteru.

Tošićeva supruga i poznata pevačica Jelena Karleuša potvrdila je u emisiji "Jutro" na TV Prva da njen Duško ima pravu kobasicu.

- On je pravi "sosidž", iskreno da vam kažem. Ja mogu da budem "disko", ali on je definitivno "sosidž" - izjavila je Karleuša.

RepublikaFoto: Starsport
Duško Tošić

Ona je dodala da veruje da će njen muž i ostali "orlovi" nastaviti da pružaju radost srpskom narodu i da će se plasirati u osminu finala na Mundijalu.

- Disko Sosidž (Duško Tošić) daće 300 odsto od sebe. Ne zbog mene, već zato što voli svoju zemlju. Konačno će Srbija da prizna njega, sve njih, srpsku reprezentaciju na pravi način. Sigurna sam da su Švajcarci neka vrsta prevare, tačnije oni nisu Švajcarci, oni su Albanci. Mislim da mi imamo veće šanse. Imam i jako dobar osećaj za Brazil. Imamo igrače koji su puno motivisani i koji će pokazati da je sve moguće - rekla je Karleuša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
karamba

19.06.2018 21:43

Malo je preskocila bele farbe dole gde se sastaju noge i guza, protiv Brazila ja je farbam, Dusko je heroj naravno i SMS je jaci od Pelea u tim godinama!