OVOME SE NIKO NIJE NADAO: Moćni Rusi držali čas Salahu i Egiptu

Autor:

Sport

19.06.2018

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisu se domaćini nadali da će ovako dobro igrati na Svetskom prvenstvu... Rusi su sa puno straha ušli u ovo takmičenje, ali posle dve utakmice već su obezbedili prolaz dalje! "Baćuške" su pregazile Egipat - 3:1 (0:0).

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Konačno je bio na terenu, ali... Ni Mo Salah nije mogao ništa. Posle prvog poluvremena u kojem se igralo otvoreno sa obe strane, Rusi su u nastavku dodali gas. Od autsajdera i tima koji nikoga nije mogao da pobedi, došli su do toga da su posle dva meča postigli osam golova a da se mreža golmana Akinfejeva samo jednom tresla.

U nastavku Rusi su vrlo brzo završili posao.U 47. minutu kapiten Fati je pogodio svoju mrežu i to je bio znak da je slom "faraona" blizu. Nisu mogli da se vrate i kao da su samo stali.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

U 59. minutu Čerišev je postigao svoj treći gol na šampionatu (isto kao Ronaldo), a onda je tri minuta kasnije i Đjuba pogodio i tako potpuno dotukao rivala.

Salah nije mogao sam, ali se i jasno videlo da nema snage i da nije u formi posle povrede. Bio je precizan sa bele tačke, ali je to bila slaba uteha posle poraza. Rusija sada ima šest bodova i praktično je prošla dalje. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Ovome se stvarno niko nije nadao, Rusi su sve iznenadili.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading