URUGVAJ SE PRIDRUŽIO RUSIMA U DRUGOM KRUGU, Suarezov gol dovoljan za pobedu!

Autor:

Sport

20.06.2018

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Urugvaja savladali su Saudijsku Arabiju teže nego što su očekivali rezultatom 1:0, ali je drugi minimalac "urusa" na turniru bio dovoljan za plasman u drugi krug.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Suarez presudio Saudijcima

Jedini gol na ovom meču delo je Luisa Suareza u 23. minutu nakon centaršuta i greške golmana Saudijaca. Tako je sjajni špic Barselone na najbolji način krunisao svoj 100. nastup u nacionalnom dresu, a postigao je i barem po gol na tri prethodna Mundijala za svoju selekciju.

Iako je Urugvaj trijumfovao tek sa 1:0, dileme po pitanju pobednika uopšte nije bilo. Izabranici Oskara Tavareza su kontrolisali dešavanja na terenu tokom svih 90 minuta, dok protivnici nisu stvorili niti jednu ozbiljnu šansu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Suarez, Kavani, Sančez i ostali su mogli tokom meča da postignu barem još neki pogodak za svoj tim, ali su na kraju morali da se zadovolje sa "minimalcem". To znači da će poslednje treće kolo u grupi A biti skoro skroz lišeno rezultatskog značaja, pošto su Rusija i Urugvaj obezbedili prolaz u osminu finala.

Jedina nepoznanica će biti ko će sa prvog mesta u ovog grupi nastaviti takmičenje, a upravo će ove dve selekcije u međusobnom duelu odlučiti o ovom pitanju.

 

RepublikaFoto: Tanjug/AP

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading