KONDOR PROGNOZIRAO ISHOD MEČA: POCEPAĆEMO ŠVAJCARCE!

Sport

21.06.2018

05:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako je verovati andskom kondoru, Švajcarska sutra protiv Srbije nema šta da traži!

RepublikaFoto: Republika
Kondor je prvo pojeo hranu iz naše posude

Par lešinara nastanjenih u Beogradskom zoološkom vrtu prognozirao je ekskluzivno za Srpski telegraf ishod meča drugog kola na Mundijalu, koji će najverovatnije i odlučiti ko će u nokaut fazu.

RepublikaFoto: Republika

Ne samo što je mužjak kondora izabrao da se osladi mesom iz činije pored koje je bila zastava Srbije već se i ženka, očigledno ne preterano gladna, odlučila da u svoj kljun stavi zastavu Švajcarske i pocepa je! Ipak, da pobeda protiv izuzetnog švajcarskog tima neće doći tek tako ili sa pola snage, predvideli su i ovi stanovnici zoološkog vrta jer im je trebalo više od 30 minuta da se odluče šta da pojedu, a šta da pocepaju.

Dok je kondor razmišljao koga da izabere, supruga je nadgledala i njega i ekipu Srpskog telegrafa

Oprezni su bili kondori pred reporterima "Srpskog telegrafa", a ženka je nakon uzimanja zastave Švajcarske pod svoje sa velike visine nadgledala "supruga" i goste u njenom beogradskom domu. Kako nam je veterinar rekao, sedmogodišnji bezimeni kondor, kojeg od milošte zovu ćurka, morao je dobro da pazi na svoje poteze kako ne bi dobio po kljunu od supruge, što je u prošlosti bio slučaj jer se ona prva doselila u Beograd.

RepublikaFoto: Republika
Posle toga je kondor iz zoo-vrta pocepao zastavu Švajcarske

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading