PORUKA IZ LOZANE: Albanski mediji provociraju

Autor:

Sport

21.06.2018

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne zanima sve politika... Neki su na Svetsko prvenstvo došli samo da bi uživali u fudbalu. Roman i Samri su navijači Švajcarske, a o tenziji ne žele ni da razmišljaju.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ

Na ulicama Kalinjingrada nema još uvek mnogo navijača Švajcarske. Tek polako pristižu kako bi se spremili za meč sa Srbijom.

I dok se u medijima stvara slika da će na stadionu biti vruće, Samir i Roman tvrde da će sve biti pod kontrolom.

- Mi smo došli iz Lozane. Verujemo da će biti 2:2. Nas zanima samo fudbal, albanski mediji provociraju. A nas to stvarno ne zanima. Ne smetaju nam tetovaže igrača. Šaćiri je najbolji pojedinac i od njega mnogo zavisi. Tu je i odlični Somer. Sa Kosova isto stižu priče koje se izmišljaju  - kažu ova dva momka.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ

Oni su se slikali ispred grafita Srbi i Rusi braća zauvek. Nije bilo nikakvih problema, a Samir je stigao da nam kaže i da navija za Liverpul i da bi voleo da se Marko Grujić vrati u redove "crvenih"...

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ

Fudbal je sport koji spaja... Važno je da u petak lopta bude u prvom planu, a politika i stvari koje nemaju veze sa terenom ostanu po strani. Znaju do i Samir i Roman.

Foto: Srpski telegraf

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading