Hrvati obrukali Mesija i drugove: Argentinci polako pakuju kofere

Autor:

Sport

21.06.2018

19:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Hrvatske savladali su Argentinu 3:0 u okviru drugog kola grupe D.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Modrić

Time su "kockasti" sebi obezbedili prvu poziciju u grupi, dok Mesi i drugovi sada ne zavise samo od sebe, i pitanje je da li će nastaviti takmičenje.

Prvo poluvreme je prošlo bez previše trzavica, dok je drugih 45. minuta počelo poklonom golmana Kabaljera, koji je u 56. minutu  na volej, loptu poslao Rebiću, koji je postigao prvi gol na meču.

Argentina je tokom meča napravila samo jednu ozbiljnu priliku, koju nisu uspeli da iskoriste.

I kada je delovalo da će se ući u neizvesnu završnicu, Luka Modrić se sa distance namestio na desnu nogu i zatresao mrežu za 2:0.

Gaučosi su pred kraj meča krenuli svi u napad kako bi barem smanjili rezultat, ali su preko Rakitića Hrvati došli do više nego ubedljivih 3:0.

Argentina posle dva kola ima svega jedan bod, dok u petak od 17 časova "koplja ukrštaju" Island i Nigerija, i od tog meča zavisi sudbina Argentine, baš kao i rezultat trećeg kola kada će Island igrati protiv Hrvatske, uz očekivanje da ekipa Sampaolija pobedi Nigeriju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading