FERDINAND OGORČEN SUĐENJEM BRIHA: To je bila oružana pljačka! Srbija je žestoko oštećena!

Autor:

Sport

23.06.2018

08:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni engleski fudbaleri Rio Ferdinand i Gari Lineker žestoko su kritikovali nemačkog arbitra Feliksa Briha zašto što nije dosudio penal za Srbiju na meču protiv Švajcarske u drugom kolu grupe E na SP u Rusiji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mitrović i Brih na meču Srbija - Švajcarska

Srbija je izgubila od Švajcarske 2:1 posle preokreta, a meč je obeležio detalj iz 66. minuta kada je Nemac Brih svirao Aleksandru Mitroviću faul u napadu, iako su ga u tom trenutku istovremeno držala dvojica protivničkih igrača u svom kaznenom prostoru.


- Mislim da je sudija morao da koristi VAR. Ne znam kako ljudi koji koriste VAR donose odluke. Dvojica fudbalera su oborila Mitrovića - rekao je Ferdinand i dodao:

- On je bio sam protiv dvojice. Jedan od Švajcarca čak i nije gledao loptu. Kako Mitrović može da napravi faul pored dvojice protivničkih igrača.

Ovo je bila oružana pljačka na ulici, neverovatno", nije mogao da veruje nekadašnji štoper "Crvenih đavola".


Pablo Zabaleta se složio sa legendom Mančester junajteda.

- To je bio prekršaj. Ne mogu da verujem da nije bio penal. Mislim da je sve jasno. Na snimku se vidi da jedan švajcarski fudbaler obara Mitrovića - dodao je Zabaleta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading