Rambo Petković otkrio Brazilcima slabe strane Srbije!

Autor:

Sport

25.06.2018

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš bivši fudbaler Dejan Rambo Petković, koji je najslavnije dane svoje karijere proveo u Barzil, za tamošnje medije je analizirao sastav srpske reprezentacije.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Petković poželeo sreću Srbiji i Brazilu

Petković je poželeo da se oba tima nađu u osmini finala, iako su šanse za takav epilog u domenu naučne fantastike, odnosno da Kostarika savlada Švajcarsku, a da "orlovi" kljucnu Brazilce.

- Ovo su talentovani momci, ali 2010. godine Srbija je imala bolji sistem, boljeg trenera, što su demonstrirali na utakmicama. Ranije, 2006. godine, to je bilo slabo. Sada Srbija ima spoj mladosti i iskustva. Ivanović, Kolarov, Tošić, Stojković... Ivanović je postao igrač sa najviše nastupa za selekciju Srbije. To je tim koji je zaslužio da se nađe na Mundijalu, treba im čestitati na tome, ali su upali u tešku grupu, najtežu. FIFA rangiranje ne znači mnogo, ova grupa je najjača - rekao je Petković.

- Srbija ima igrače koji igraju u najjačim ligama na svetu. Imaju napadača koji zna da postiže golove, Mitrovića, imaju Tadića, pravu "desetku". Imaju šansu da daleko doguraju na Mundijalu - rekao je Petković.

Popularni Rambo je ukazao na najslabiju tačku u našem timu.

- Mislim da je promena sistema najslabija tačka Srbije. Možda im fali samopouzdanja. Neki igrači imaju sjajan potencijal, ali samo nekoliko utakmica u dresu reprezentacije. Ima mnogo nedostataka... - rekao je Petković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading