Ludnica u grupi B: U minutu se sve promenilo, Portugalci strepeli, ipak favoriti idu dalje

Autor:

Sport

25.06.2018

19:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz grupe B, kako je i očekivano dalje prolaze Portugal i Španija. U poslednjem trećem kolu dva remija Portugal - Iran 1:1, Španija - Maroko 2:2. Sve se promenilo u sudijskoj nadoknadi, kada su u jednom minutu Španci izjednačili a isto su učinili i Iranci sa bele tačke.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijano Ronaldo

Gol za Portugal postigao je Rikardo Kvarežma, koji je sjajnim udarcem spoljnim delom kopačke van kaznenog prostora pogodio mrežu Irana za 1:0, pred sam kraj prvog poluvremena. 

U drugih 45. minuta Ronaldo je sa penala mogao da duplira prednost ali nije bio precizan. Prva zvezda Portugala je u 82. minutu laktom udario protivnika u lice, a posle pregledanog VARA, sudija mu je pokazao samo žuti karton iako se može diskutovati o tome da li je jedan od najboljih igrača današnjice zaslužio crveni ili ne. Iranci su izjednačili sa bele tačke a strelac je bio Ansarifad. Od tog trenutka Iranci su pokušali da dođu do pobede i da izbace iz takmičenja Šampione Evrope, ali nisu uspeli u tome.

U drugom meču posle greške Serhija Ramosa, Marokanci uspevaju da zatresu mrežu De Hee. Strelac je bio Boutaib u 14. minutu.

Furija je preko Iska došla do prednosti samo pet minuta kasnije, a asistent je bio Inijesta.

Ipak, Marokanci do nove prednosti dolaze preko En Nesir u 81. minutu. Aspas je doneo bod vredan prvog mesta grupe.

Dakle u eliminacionoj fazi takmičenja gledaćemo mečeve Rusija - Španija, Portugal - Urugvaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading