Sergej se nada reprizi sa Novog Zelanda: ZNAM SVE BRAZILSKE SLABOSTI!

Autor:

Sport

26.06.2018

11:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić bio je član one, sad već čuvene, generacije koja se 2015. godine na Novom Zelandu popela na krov sveta u konkurenciji fudbalera 20 godine. "Orlići" su u finalu preslišali Brazilce 2:1, a Sergej se nada nekoj vrsti reprize u sredu uveče.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sergej će biti opasnost i po brazilskog golmana Alisona

- Moramo da zaboravimo šta je bilo (poraz od Švajcarske 2:1 prim. aut) i okrenemo se meču života. Nemaš puno prilika da igraš protiv Brazila, igrao sam protiv njih na Novom Zelandu, ali sada je nešto drugačije, viši nivo sa iskusnijim igračima. Ipak, tada je Srbija tada uspela da isfrustrira Brazil za titulu i to mi je pozitivna slika pred novi duel - rekao je Sergej. 

Pored Milinković-Savića u ovom timu igra još nekoliko igrača koji su tada pokorili svet, poput Miloša Veljkovića, Predraga Rajkovića, Marka Grujića i Andrije Živkovića, što je prednost "orlova" smatra vezista Lacija. 

- Ovaj brazilski tim ima slabosti, igram sa nekoliko Brazilaca u klubu i znam kako oni razmišljaju, svi hoće da daju gol, sa manje koncentracije na odbranu. Probaćemo da ih ugrozimo iz kontri jer napadaju sa mnogo igrača visoko. Tu imamo šansu - naveo je naš vezista.

Optimizam veziste Lacija dele i Ljajić i Tadić.

- Brazil je jedan od glavnih favorita celog turnira, ali fudbal zna da bude senzacionalan i nikad se ne zna šta može da se desi. Imamo kvalitetan tim i možemo da ih ugrozimo. Daćemo sve od sebe i nadam se da može čudo da se desi - kaže je Ljajić. 

Na posebnom ispitu biće Dušan Tadić, koga će čuvati jedan od najboljih desnih bekova današnjice Marselo.

- Marselo je bez sumnje jedan od najboljih na svetu. Ali svaki duel na terenu će biti važan. Ja sam koncentrisan na svoju igru, i kako da im zapretimo. Ključno je da svaki igrač insistira na dobijanju svakog duela na svojoj poziciji. Tako možemo da prebacimo ravnotežu na našu stranu - rekao je Tadić. 

Utakmica izmedju Srbije i Brazila igra se u sredu od 20 sati na moskovskom stadionu "Otkritije arena".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading