PADA BRAZIL!

Autor:

Sport

27.06.2018

05:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Srbije večeras (20.00, RTS1) biju odlučujuću bitku za o(p)stanak na Mundijalu, a ogromnu podršku s tribina stadiona Lužnjiki imaće od armije navijača, kao i svojih lepših polovina. Lepa manekenka Ana Cakić, koja je u emotivnoj vezi s golmanom Predragom Rajkovićem, zapucala je put Moskve, baš kao i Dragana Rukavina, supruga našeg defanzivca Antonija.

RepublikaFoto: Miomir Mirić
ANA: Umesto seksa, ako pobedimo Brazil,pokloniću Predragu čokoladu

- Da smo pobedili Švajcarsku, odgovarao bi nam remi s Brazilom, ovako moramo da jurimo na sva tri boda. Uz Predraga sam počela da pratim fudbal, tako da znam koliko je bitna motivacija. Ipak, pošto su u strogom karantinu, od seksa neće biti ništa, pokloniću mu jednu veliku čokoladu da se zasladi ako prođemo u osminu finala Svetskog prvenstva - kroz smeh je rekla Cakićeva za Srpski telegraf.

RepublikaFoto: Miomir Mirić
SPREMILA SUPRUGA ZA NEJMARA: Dragana Rukavina

Naš desni bek Rukavina imaće podršku supruge i naslednika.

- Biću u Moskvi sa sinom Andrejem (8), koji je zaluđenik za fudbal i vredno trenira. I on i ja verujemo da Brazil može da padne iako za njih igraju najveće zvezde. Mom Toniju nikada ne pošaljem poruku: "Srećno" i slično jer mi je od početka zabavljanja stavio do znanja da to ne voli. Pomoliću se bogu, ali u sebi, da se ne vidi - našalila se Dragana.

RepublikaFoto: Miomir Mirić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading