Tošić: Ja sam vojnik reprezentacije. Pitajte selektora zašto nisam igrao!

Autor:

Sport

27.06.2018

21:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbalski reprezentativac Duško Tošić izjavio je da je bio iznenađen odlukom selektora Mladena Krstajića da ne igra protiv Brazila u poslednjem meču na SP u Rusiji.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Tošić nije igrao protiv Brazila

Tošić je bio standardan u prva dva meča protiv Kostarike i Švajcarske, ali je sedeo na klupi za rezerve protiv Brazila.

- Svako voli da igra protiv Brazila na SP. Jeste da sam bio iznenađen. Bio sam pozitivan i silno sam želeo pobedu tima. Nema nikakvih problema, žao mi je što nismo pobedili. To je odluka selektora - rekao je Tošić.

Na pitanje da li je zbog njegove nešto lošije igre na meču protiv Švajcarske, izostavljen iz meča sa Brazilom, Tošić je odgovorio.

- Tako je selektor odlučio. Pitajte selektora. Ja sam vojnik reprezentacije. Ja obožavam Srbiju i uvek ću se odazvati pozivu selektora. Igraću naravno za Srbiju u kvalifikacijama za EP 2020. - rekao je srpski fudbaler.

Luka Milivojević je iznenađen odlukom Krstajića da ne igra protiv Brazila.

- Iznenađen sam odlukom selektora da me izostavi iz tima. Bio sam kritičan posle Švajcarske, ali pitajte selektora zašto nisam igrao. To je bila odluka selektora. Odlučio se za ovih 11 igrača i to je to. Verujem da se odlučio za ofanzivniju varijantu - rekao je Luka Milivojević.

RepublikaFoto: Srpski telegraf

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading