KRESPO: Normalno je da zavisiš od najboljeg, Francuzi favoriti

Autor:

Sport

28.06.2018

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji argentinski centarfor Argentine Ernan Krespo kaže da je logično da igra Gaučosa zavisi od Lea Mesija, kao i da je isti slučaj i u Barseloni.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lionel Mesi

- Ima smisla da to što imaš najboljeg igrača na svetu čini da budeš zavistan od njega. I Barsa zavisi od  Mesija, isti je slučaj i sa  Kristijanom Ronaldom u Portugalu i Real Madridu. Dati mu loptu može samo da vodi dobrim stvarima, a jedino pitanje jeste kako mu daješ loptu - rekao je Krespo, koji je za Argentinu odigrao 64 meča i dao 35 golova.

Mesi je dao gol u meču sa Nigerijom, ali je plasman u osminu finala obezbeđen pogotkom Markosa Roha u 85. minutu.

- Taj meč znači oslobođenje za sve igrače, nije normalno sve ono što se dešavalo i videli ste da su mnogi plakali posle te pobede jer su se borili sa enormnim pritiskom. Nadam se da će ih taj trijumf rasteretiti i da će se na sledećem meču pojaviti u najboljem izdanju.

Ipak, nekadašnji napadač Parme, Lacija, Intera i Čelsija smatra da su  Francuzi favoriti u subotnjem meču osmine finala (16.00).

- Neće biti lako, oni su favoriti u ovoj situaciji, dolaze u boljoj formi i deo su velikog projekta. Za nas je situacija drugačija, moramo da napredujemo korak po korak, ali nikada se ne zna, i Francuzima je veliki problem što igraju s Argentinom - zaključio je 42-godišnji Krespo.

Pobednik tog okršaja u četvrtfinalu igraće sa boljim iz meča  Portugal – Urugvaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading