Modrićev recept za pobedu: Kompaktno i zajedno

Autor:

Sport

01.07.2018

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapetan hrvatske fudbalske reprezentacije Luka Modrić očekuje da njegova ekipa pobedi selekciju Danske u osmini finala Svetskog prvenstva.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Modrić

Hrvatska je u grupi zabeležila tri pobede i nakon 20 godina obezbedila plasman u nokaut fazu Mundijala.

- Naravno da je ovo važna utakmica, veliki ispit. Vreme je da ova generacija prođe i ovu prepreku. Pokazali smo kompaktnost, zajedništvo, bude li tako, mislim da ćemo da pobedimo - kazao je Modrić i dodao:

- Najmanje je važno ko će dati gol, najvažniji je uspeh Hrvatske. Videćemo hoće li se nastaviti tradicija da onaj ko dođe na konferenciju za medije postigne pogodak.

Od Danske, kaže, očekuje veliki otpor.

- Eriksen je svetska klasa, iza njega je sjajna sezona u Totenhemu, a Danskoj je najbolji i najvažniji igrač. Ipak, odlučivaće timski učinak, teško da pojedinac može nešto da uradi sam. Danska je čvrsta i neugodna ekipa, poštujemo sve njihove igrače i čeka nas težak posao. Ipak, imamo samopouzdanja i smatram da možemo da nastavimo sa partijama kakve smo pružili u grupnoj fazi.

Duel između Hrvatske i Danske na programu je u nedelju od 20 časova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading