ŠPANCI NAŠLI KRIVCA ZA PORAZ: Šta će Pikeu ruka gore?

Autor:

Sport

01.07.2018

18:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojedini španski mediji okrivili su Đerara Pikea za eliminaciju fudbalske reprezentacije u osmini finala Svetskog prvenstva u Rusiji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pike je igrao rukom na meču sa Rusijom

Fudbalska reprezentacija Rusije plasirala se u četvrtfinale SP, pošto je u osmini finala posle boljeg izvođenja jedanaesteraca pobedila Španiju. Posle regularnog dela utakmice i produžetaka na stadionu Lužnjiki rezultat je bio izjednačen 1:1, da bi Rusi u penal seriji slavili sa ukupnih 5:4.

Španija je povela autogolom Sergeja Ignaševiča u 12. minutu, da bi izjednačenje Rusiji doneo Artjom Dzjuba u 41. iz jedanaesterca. Prethodno je Pike igrao rukom u svom šesnaestercu.

Kontrolisali smo igru, imali vođstvo i inicijativu. Ključni momenat utakmice je kad je Pike podigao ruku nakon udarca glavom Dzjube. Nije postojao nijedan razlog da ta ruke bude gore. Sudija je opravdano svirao penal - piše "Marka".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading