Čerčesov: Moji igrači su muškarčine!

Autor:

Sport

01.07.2018

18:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor fudbalske reprezentacije Rusije Stanislav Čerčešov pohvalio je igrače posle pobede nad Španijom i plasmana u četvrtfinale Svetskog prvenstva.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Čerčesov je ponosan na fudbalere

Rusija se plasirala u četvrtfinale SP, pošto je posle boljeg izvođenja jedanaesteraca pobedila Španiju. Nakon produžetaka rezultat je bio 1:1, da bi Rusi na penale dobili sa 4:3.

- Muškarčine, muškarčine! Moji momci su muškarčine - rekao je Čerčešov i dodao:

- Pobedili smo, ali moje emocije i posle ovog rezultata su jednostavne i misli su samo na jednoj stvari, a to je sledeća utakmica. Danas smo igrali više od dva sata i nadam se da će i naš naredni protivnik isto tako igrati.

Selektor Rusije je istakao da je ponosan na igrače.

- Kakve su emocije? Takve su da znamo da smo uradili veliki posao, ali već se okrećemo četvrtfinalu. Znali smo šta možemo da očekujemo od Španaca. Bili smo spremni na sve, zadatak je bio da pripremim ekipu i za 90, ali i za 120 minuta. Svesni smo da su jači od nas, ali nismo želeli da nas to poremeti - istakao je Čerčesov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading