Krletova šljivovica kriva za Rakitićevu hladnokrvnost!

Autor:

Sport

03.07.2018

05:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska šljivovica iz Banata dala je Hrvatima snagu da prođu u četvrtfinale Mundijala!

RepublikaFoto: Facebook
Žarili i palili u Gelzenkirhenu: Rakitić i Krstajić

Poslednji penal protiv Danske pogodio je Ivan Rakitić, as Barselone koji ne krije da je veliki prijatelj sa našim selektorom Mladenom Krstajićem, čiju rakiju često degustira.

- Zove me Ivan iz Barselone i traži još rakije. Pita: "Brate, kad stiže, ovde poludeli za njom". Rekoh mu: "Kako da ti pošaljem, dođi po flašu" - otkrio je nedavno Krstajić.

POPIO I SUSPENZIJU

Prijateljstvo dvojice fudbalera seže još iz vremena kada su zajedno igrali za nemački Šalke. Jedan za drugog kažu da su gotovo kao braća, a često su zbog toga zapadali u nevolje. Tako su 2007. čak i suspendovani, a razlog je bio odlazak na koncert Mileta Kitića u Duizburgu, pa su u diskoteci ostali do ranih jutarnjih sati. U problem su uvukli i saigrača Džermejna Džonsa.

Rakitić slavi pobedu Hrvatske

- Slavili smo rođendan zajedničkog prijatelja. Mislili smo da nećemo narušiti klupsku disciplinu. Međutim, sazvan je sastanak u klubu i izvinili smo se svima - objasnio je tada Krle.

RepublikaFoto: Facebook

VOLI NARODNJAKE

Nije samo Krstajićeva rakija iz Banatskog Velikog Sela pomogla junaku Hrvatske da igra dobro. Veza sa Srbijom su i narodnjaci. Nakon odlazaka na Kitićev koncert sa njim je postao veliki prijatelj. Od tada svaki fudbalerov uspeh pevač prati sa velikom pažnjom. Bio mu je često gost u Španiji, kako u Sevilji tako i u Barseloni, pa mu je i sada poslao čestitku.

- Drug moj, bravo, majstore - napisao je Kitić na Instagramu uz zajedničku fotografiju sa Ivanom koju često iznova kači na sve društvene mreže.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading