Kivan selektor Meksika isprozivao koga je stigao

Autor:

Sport

02.07.2018

19:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor reprezentacije Meksika Huan Karlos Meksiko optužio je sudiju Đanluku Rokija da je vodio meč u korist Brazila, a usput je isprozivao i Nejmara.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ilustracija: Foto

Brazil je pobedio Meksiko sa 2:0 i plasirao se u četvrtfinale, ali je Osorio bio besan posle meča, jer je smatrao da je Nejmaru sve dozvoljeno na terenu.

- Kontrolisali smo utakmicu, bili jako dobri na terenu, ali je sramota što se toliko vremena potrošilo na samo jednog fudbalera. Zbog tog jednog fudbalera bilo je nekoliko prekida od po četiri-pet minuta, a to je kao da deca igraju fudbal, a ne odrasli ljudi. Ovo bi trebalo da bude muška igra, a ne igra za klovnove - istakao je Osorio.

Meksički selektor je kritikovao i glavnog sudiju, Italijana Đanluku Rokija, koji je, kako kaže, isuviše povlađivao Brazilcima.

- Utakmica i sudija su potpuno išli u korist Brazila. Sudija je previše sekao igru i veštački stvarao ambijent koji je odgovarao protivniku. Iz mog ugla bila je ovo izjednačena utakmica i dobra igra Meksika, ali nismo bili konkretni u završnici u poslednjoj trećini protivnika - ocenio je Osorio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading