Bjeković: Mbape igra nestvarno za fudbalera od samo 19 godina

Autor:

Sport

05.07.2018

05:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na scenu stupaju najbolje ekipe Mundijala. Turnir u Rusiji mečevima četvrtfinala ulazi u samu završnicu, a prvi na megdan vredan prolaska u polufinale, nakon dva dana pauze, sutra će Urugvaj i Francuska (16.00, RTS 1), odnosno Brazil i Belgija (20.00, RTS 1).

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Nenad Bjeković

Jedno je sigurno, Zlatna boginja će promeniti vlasnika, s obzirom na to da su aktuelni šampioni Nemci eliminisani već u grupnoj fazi. Međutim, vodeće svetske kladionice su ostale verne svojim procenama uoči takmičenja, pa i dalje najveće šanse daju Brazilu (3,75 kvota). Odmah iza sa podjednakim šansama su Francuzi i Englezi na koje će vam se svaki uloženi dinar na opkladu da će postati prvaci uvećati 4,5 puta. Zatim sledi Hrvatska, kao najprijatnije iznenađenje turnira (6,50), i Belgija (7,00).

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Nenad Bjeković

FINALE PRE FINALA

S druge strane, potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Nenad Bjeković u razgovoru za Srpski telegraf najveće šanse daje "trikolorima".

- Moj favorit od starta Svetskog prvenstva je Francuska i verujem da će 15. jula podići pehar. Igraju najkvalitetniji fudbal, tehnički stoje odlično i mislim da će ponoviti uspeh iz 1998, kada su kao domaćini osvojili Mundijal. Imaju Mbapea, a ko bi rekao da je taj momak pre samo godinu i po dana igrao u Kragujevcu za omladince Francuske protiv Srbije. Takva tehnika, lakoća baratanja loptom i nestvarna brzina, za igrača od samo 19 godina! Imajući u vidu da će im u polufinalu najverovatnije protivnik biti Brazil, za mene je to finale pre finala. Ubeđen sam da će pobednik tog duela postati šampion sveta - kaže Bjeković.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kilijan Mbape

LOŠIJI KOSTUR

Prema njegovom mišljenju subotnji parovi Švedska - Engleska (16.00 RTS1) i Rusija - Hrvatska (20.00 RTS1) čine daleko slabiji deo kostura.

- Hrvati su dosta ozbiljni, igraju sjajno jer imaju majstore Modrića i Rakitića. Vidim ih u finalu. Ostrvljani su uz dosta sreće i došli do osam najboljih, pa ih ne shvatam ozbiljno - ističe nekadašnji reprezentativac Jugoslavije.

Kladionice kažu Bjekina prognoza

1. Brazil 3,75

1. Francuska
2. Francuska 4,50 2. Brazil
3. Engleska 4,50 3. Hrvatska
4. Hrvatska 6,50 4. Engleska

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading